Property photo 0 - Dorpsstraat 32B, 2445 AN Aarlanderveen Property photo 1 - Dorpsstraat 32B, 2445 AN Aarlanderveen Property photo 2 - Dorpsstraat 32B, 2445 AN Aarlanderveen Property photo 3 - Dorpsstraat 32B, 2445 AN Aarlanderveen Property photo 4 - Dorpsstraat 32B, 2445 AN Aarlanderveen Property photo 5 - Dorpsstraat 32B, 2445 AN Aarlanderveen Property photo 6 - Dorpsstraat 32B, 2445 AN Aarlanderveen Property photo 7 - Dorpsstraat 32B, 2445 AN Aarlanderveen Property photo 8 - Dorpsstraat 32B, 2445 AN Aarlanderveen
Te koop: Dorpsstraat 32B, 2445 AN Aarlanderveen
Type object Appartement, maisonnette
Woonoppervlakte 71 m²
Aanvaarding In overleg
€ 320.200,- v.o.n.

Algemeen

Midden in het Groene Hart ligt het mooie lintdorp Aarlanderveen. Bekend van zijn historische molenviergang en omringd door de open groene polders met zijn fraaie vergezichten en de mogelijkheden om te recreëren, te (water-)sporten en te genieten van de natuur.

Aarlanderveen heeft een actief verenigingsleven met onder andere tennis- en voetbalverenigingen, een basisschool, kinderopvang en mo... Meer informatie
  • Kenmerken
    Type object Appartement, maisonnette
    Bouwperiode 2023
    Aangeboden sinds Maandag 16 januari 2023
    Alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05670
Vraagprijs € 320.200,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 16 januari 2023
Bouw
Type object Appartement, maisonnette
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2023
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 71 m²
Inhoud 241 m³
Oppervlakte externe bergruimte 6 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 4 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Uitrusting
Verwarmingssysteem Warmtepomp
Heeft een balkon Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Aarlanderveen A Aarlanderveen A
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Midden in het Groene Hart ligt het mooie lintdorp Aarlanderveen. Bekend van zijn historische molenviergang en omringd door de open groene polders met zijn fraaie vergezichten en de mogelijkheden om te recreëren, te (water-)sporten en te genieten van de natuur.

Aarlanderveen heeft een actief verenigingsleven met onder andere tennis- en voetbalverenigingen, een basisschool, kinderopvang en mogelijkheden om te genieten van de natuur met o.a. varen, fietsen, zwemmen.

In de dorpskern van Aarlanderveen wordt nu dit kleinschalige project gerealiseerd midden in het dorp. Vier huurwoningen en vier koopappartementen bieden doorstromers en starters gelegenheid om in het dorp te blijven of juist terug te keren.

Een stijlvol gebouw, passend binnen het historische karakter van Aarlanderveen voorzien van alle moderne technieken en energiebesparende maatregelen.
Modern wonen met een klassieke uitstraling, klaar voor de toekomst en door de toegepaste energiebesparende maatregelen geen problemen met hoge energiekosten.

Er worden vier nieuwe koopappartementen gerealiseerd:

Twee appartementen met terras op de begane grond: Bouwnummer 1 en 2

Twee ruime maisonnettes gelegen op de 1e en 2e etage. Deze hebben een balkon op de 1e etage: Bouwnummer 3 en 4

Het gebouw wordt aan de buitenzijde fraai afgewerkt opgeleverd en de vier appartementen zijn elk onder andere voorzien van de volgende energiebesparende voorzieningen: warmtepomp, zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en energiezuinige aluminium kozijnen met HR+++ beglazing.

Om u als koper de gelegenheid te geven het appartement geheel naar eigen smaak af te maken werken we niet met standaard stelposten maar in plaats daarvan worden de appartementen casco opgeleverd met de mogelijkheid om deze door uzelf, uw eigen aannemer of de projectaannemer te laten afbouwen.

Indeling

Bouwnummer 3 – 71 m2 - € 320.200,- V.O.N.

Deze maisonnette is gelegen op de 1e en 2e etage aan de achterzijde van het gebouw en kijkt uit over het Kerkplein. Via de galerij komt u bij de entree, met technische ruimte, meterkast, toilet en trapopgang. Deze etage beidt daarnaast de badkamer en de ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer bieden de openslaande deuren naar het balkon een fraai uitzicht over het Kerkplein.

Op de 2e etage biedt deze maisonnette twee slaapkamers en de technische ruimte met de opstelling van de wasmachine en de mechanische ventilatie.

De maisonnette beschikt daarnaast over een aparte berging op de begane grond.

Bijzonderheden

Oplevering tweede kwartaal 2023

Plattegronden

Copyright © 2023 Kaptein Vastgoed

Inloggen

Inloggen op mijn Kaptein Vastgoed. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken