Beschrijving

BIEDEN VANAF PRIJS € 577.500,-.
Bent u op zoek naar een ruime nieuwbouwwoning midden in het Groene Hart? Dan is deze casco tussenwoning in de jonge nieuwbouwwijk Weideveld iets voor u! Deze woning kunt u volledig naar uw eigen smaak afwerken en inrichten. Met een royale uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren, 4 ruime slaapkamers, genoeg bergruimte en een achtertuin met vrijstaande houten berging heeft deze woning u veel te bieden. De woning is gebouwd in 2022 en is gelegen op circa 142 m2 eigen grond. De woonoppervlakte is circa 160 m2 en de inhoud circa 568 m3.

De woning is gelegen op een zeer gunstige en centrale locatie in de nieuwbouwwijk Weideveld.
De jonge woonwijk heeft diverse speeltuinen en ligt op steenworp afstand van het recreatiegebied Limes-park. Ook zijn de Reeuwijkse plassen op fietsafstand.
Diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en diverse sportverenigingen liggen op loop-/fietsafstand van de woning. Vanuit Bodegraven heeft u een goede aansluiting op diverse uitvalswegen zoals de A12 en N11 naar o.a. Utrecht, Rotterdam en Leiden.

Indeling

Entree, garderobe-nis, meterkast voorzien van aardlekschakelaar en diverse groepen. Toiletruimte met fontein.
Royale, uitgebouwde woonkamer met dubbele openslaande deuren en een bergkast onder de trap met de opstelling van de warmtepomp. Open keukenruimte aan de voorzijde.

Eerste verdieping

Overloop naar 3 slaapkamers en de badkamer. 
Ruime badkamerruimte.

Tweede verdieping

Overloop naar een grote slaapkamer, bergruimte en aparte technische ruimte. De zolderkamer heeft een dakkapel aan de achterzijde.
Aparte afgescheiden technische ruimte met oa de unit van de balans ventilatie en de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden

- De woning is in 2022 gebouwd en opgeleverd.
- De woning wordt verwarmd middels een warmtepomp en vloerverwarming.
- De woning is voorzien van dubbele beglazing (HR++).
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen.  
- De woning is volledig geïsoleerd.
- De woning is voorzien van zonnepanelen.  
- Betreft een casco-woning. Er is nog geen toilet, keuken en badkamer aanwezig en de vloeren en wanden zijn niet afgewerkt.

Kenmerken