Omschrijving

In de lintbebouwing van Langeraar hebben wij voor u deze twee-onder-éénkapwoning met aangebouwde kantoor-/praktijkruimte en royale kelder. Langeraar beschikt over diverse winkels, een basisschool, sportgelegenheid en een actief verenigingsleven. De Langeraarse Plassen liggen op een steenworp afstand. Vanuit Langeraar heeft u een goede aansluiting op diverse uitvalswegen richting Schiphol en de grote steden zoals Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Het bouwjaar van de oorspronkelijke woning is 1930 en deze is daarna uitgebouwd in 1984 en 1998. De woning is ook geschikt voor levensbestendig wonen doordat de kantoorruimte als slaapkamer kan worden gebruikt.

Indeling

Entree, hal met toiletruimte, meterkast voorzien van aardlekschakelaar, diverse groepen en dubbele meter. Ruime L-vormige woonkamer. Open keuken met onder- en bovenkasten en de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, koelkast met vriesvak, combi/magnetron en afzuigkap. Badkamer met douchecabine en vaste wastafel. Bijkeuken / berging met daarin de wasmachine- en drogeraansluiting, CV-Combiketel (Vaillant) en wasbak. Aangebouwd kantoorruimte met toegang via een vaste trap naar de kelder. Beide zijn voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping

Overloop naar 3 slaapkamer waarvan 2 zijn voorzien van een vaste kast. Aan beide zijde van de woning is op deze etage een dakkapel.

Overige verdiepingen

Onder de woning is een grote kelder aanwezig.

Tuin

De woning heeft een tuin aan de voorzijde en aan de zijkant van de woning.

Bijzonderheden

- De woning is grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen.
- De woning is voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is ook geschikt voor levensbestendig wonen door de kantoorruimte te gebruiken als slaapkamer op de begane grond. 

Afmetingen:
Woonkamer:				5.60 m x 3.60 m
Eethoek:				3.25 m x 2.58 m
Keuken:				    2.58 m x 2.25 m
Slaapkamer 1: 		    6.60 m x 2.35 m 
Slaapkamer 2: 		    3.15 m x 2.60 m
Slaapkamer 3: 		    3.15 m x 2.40 m
Badkamer:				2.50 m x 1.40 m 
Bijkeuken/berging:		3.00 m x 3.00 m
Kantoor-/praktijkruimte :	4.50 m x 4.10 m

Kenmerken