Kaptein Financieel B.V. Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Voor al uw geldzaken

RegioBank is de bank bij u in de buurt. De bank die er is voor ú. Beproefd, integer en vertrouwd. Maak kennis met persoonlijke dienstverlening. Maak kennis met RegioBank.

Mist u bij uw bank de persoonlijke aandacht en service die u van een bank verwacht? RegioBank combineert de persoonlijke service van uw zelfstandig intermediair Kaptein Financieel BV met alle moderne faciliteiten. Bij ons geen onpersoonlijk callcenter, maar vaste, goed opgeleide en gemotiveerde bankmedewerkers die u graag van dienst zijn.

RegioBank is onderdeel van Volksbank N.V., de vijfde grootste bank-verzekeraar van Nederland. De Nederlandsche Bank heeft RegioBank een vergunning verleend (samen met SNS, BLG Wonen, ASN Bank en ZwitserlevenBank valt dit onder de vergunning van Volksbank N.V.) om bancaire activiteiten te verrichten. Hierdoor zijn het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel van toepassing op tegoeden die bij RegioBank worden aangehouden.

De producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden. RegioBank heeft diverse populaire spaarvormen. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen: u hoeft niet, zoals bij andere banken, te internetten voor een concurrerende spaarrente. 

Uiteraard biedt ook RegioBank betaalrekeningen aan met alle moderne faciliteiten zoals Internetbankieren, mobiel bankieren, mobiel betalen en online betalen via iDEAL. Met de betaalrekening van RegioBank kunt u veilig, snel en gemakkelijk uw bankzaken regelen op elk moment van de dag. Met de Wereldpas kunt u geld opnemen en betalen in binnen- en buitenland.

Ook voor zakelijke relaties , verenigingen en stichtingen bent u bij de RegioBank aan het juiste adres. Wij bieden een zakelijke betaalrekening in combinatie met een compleet betaalpakket. Ook kunt u terecht voor een flexibele zakelijke spaarrekening met een goede rente. 

Waar veel banken de kasfunctie sluiten kunt u bij Kaptein Financieel BV, Zelfstandig Adviseur Regio Bank nog gewoon contant geld opnemen en storten. Het sparen, lenen, betalen, beleggen en internetverkeer is bij ons in goede handen, zoals u dat ook van ons gewend bent. Uw financiële zekerheid voeren we graag voor u in de praktijk uit. Als zelfstandig intermediair biedt Kaptein Financieel BV toegang tot alle bankproducten en diensten die uw financiële ruimte vergroten, nu en in de toekomst.

Meer weten over de producten en diensten van RegioBank: Klik hier!