Verkoopbemiddeling

 

Bij het verkopen van een woning komt heel wat kijken en deskundige begeleiding is daarom geen overbodige luxe.

Mocht u overwegen uw woning te verkopen dan starten wij altijd met een eerste, vrijblijvend gesprek waarbij de makelaar samen met u de woning bekijkt. Samen kijkt u naar de goede en minder goede punten en wat uw wensen als verkoper zijn. Van dit bezoek krijgt u altijd een verslag zodat u het nog eens rustig kunt nalezen.

Besluit u de woning via ons te verkopen? Om uw woning zo goed mogelijk te presenteren maken wij gebruik van een professionele partij voor het maken van de foto's en het opstellen van het meetrapport. Daarmee verzorgen we een volledige full color brochure van uw woning met fotorapportage, uitgebreide omschrijving en plattegronden. Uiteraard wordt uw woning ook op meerdere internetsite's gepresenteerd. Tevens regelen wij voor u alle bezichtigingen en voeren de onderhandelingen. 

Ook het voeren van de onderhandelingen en het vastleggen van de gemaakte afspraken vereist een professionele begeleiding. Dit geeft u als opdrachtgever rust en u heeft de zekerheid dat het juridisch goed geregeld is. 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende waardebepaling of een verkoopgesprek bij u thuis.